EGR kylare Scania – lastbilskylare – traktorkylare – renovera kylare

Hos oss på Kalmar Kylarrenovering hittar du färdiga kylare att köpa, bland annat traktorkylare, lastbilskylare och EGR kylare Scania. Du kan snabbt och smidigt beställa den kylare du är intresserad av. Vi erbjuder fri frakt på alla våra kylare.

Utöver våra beställbara kylare erbjuder vi även hjälp med att renovera kylare. Inom företaget har vi kunnig och erfaren personal som utför arbetet på bästa sätt. Det gör att du som kund kan känna dig trygg när du vänder dig till oss för hjälp med att exempelvis renovera din kylare.

Vi erbjuder alltid högsta originalkvalité och full garanti på alla arbeten vi utför samt kylarna vi säljer.

Skulle ni vara osäkra på vad ni har för kylare så kan ni utläsa genom originalnumret som finns på kylaren. Numret finns på en fastlödd mässingsplåt. Det numret kan vi kolla upp i vårt system, vilket kan visa oss vilken typ av kylare ni använder.

Känner du dig vara i behov av hjälp för att renovera din kylare, eller är du intresserad av att köpa traktorkylare, lastbilskylare eller EGR kylare Scania är ni välkomna att ta kontakt med oss. Därefter kan vi ge dig den hjälpen just du är i behov av.