Kontakta oss: 0480-101 15 info@kalmar-kylarrenovering.se

Oljekylar Växjö

Kalmar Kylarrenovering – oljekylar

Riktigt varmt välkommen till oss här på Kalmar Kylarrenovering! Ett företag som har funnits i riktigt många år, ja det finns till och med över 50 års erfarenhet ifrån branschen. Vi är Nordens största leverantör av kylare och vi har oljekylare till försäljning. Kolla in vår webbshop. Vårt företag är för alla i Växjö med omnejd som är på jakt efter reservdelar eller oljekylar med mera.

Vårt företag finns i Kalmar, och vi säljer som sagt var kylare till hela Norden genom vår webbutik. Nöjda kunder är någonting som vi prioriterar högt och det kräver förstås att produkterna som vi säljer är av högsta kvalitet. Vi vill förstås inte att våra kunder ska behöva betala för frakten. En kylare väger mycket, så frakten den bjuder vi på under förutsättning att beställningen är inom Sverige.

Titta gärna i vår webbutik för att se om där finns någonting som du är intresserad av. Vi vet att det ibland kan vara svårt att veta vilken produkt som det är man behöver. Självklart finns vi här för att hjälpa dig att välja rätt. Ett tips är att du tittar på numret på den fastlödda mässingsplåten som sitter på kylaren, med det numret kommer vet du vad det är du ska beställa.

Självklart vill vi att du hör av dig till oss om du har några som helst frågor eller funderingar. Vi är trots allt ett företag som prioriterar kundservice högt. Alla som hör av oss till oss ska känna att vi gör allt vi kan för att hjälpa till. Ni når oss enkelt genom kontaktformuläret som finns längst ner på sidan men det går förstås lika bra att antingen ringa eller skicka mejl

Oljekylar Växjö

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Kalmar Kylarrenovering

Telefon: 0480-101 15

E-post:
info@kalmar-kylarrenovering.se

Trångsundsvägen 2
392 39 Kalmar